torsdag 30. juni 2011

En tag

Kort innlegg fra meg i dag, men bedre det enn ingen :):)
Syns det er så kjekt lage slike tags! Her har jeg malt bakrunn med distress stain - dusty concord. Har stemplet med foumstamps kjøpt fra stampersheaven, også e3t stempeltrykk fra Tim H øverst i ve hjørne. Pyntet med blomster og fjør. Slike blir det fler av, kjekt med litt små prosjekt også:O)



lørdag 25. juni 2011

På tide med noe nytt

På tide med et innlegg igjen ja...har laget masse, men ikke alltid like flink å legge ut ser jeg:)
Først et bryllupskort jeg har laget med nye ark fra papordesign, syns de passet fint til et "hjertepar":) Pyntet med div blomster og filmstripe fra Tim H. Ramme under bildet er spellbinders og under rammen har jeg ei stripe laget av MS punch.


To tags jeg har pyntet. Det syns jeg var veldig kjekt, trenger ikke alltid å være så store prosjekt for å ha det kjekt:) Greie bursdagslapper som jeg kan skrive en hilsen på bak.
Malt stempeltrykk med promarkers, brukt noe restepapir og pyntet med div småpynt:)
Blir nok flere slike tags etterhvert:)





torsdag 9. juni 2011

Guttekort

Laget et enkelt guttekort i går. Jeg har malt stempeltrykk med Distress Ink. Rammen rundt er spellbinders. Har også brukt en MS punch. Pyntet med noen knapper, enkelt og greit. :)




onsdag 8. juni 2011

Bryllupskort i blått

I dag kommer det nok et bryllupskort, i blått. Jeg har brukt ark fra Pion, ellers pyntet med diverse blomster og serviett fra StampersHeaven til bakgrunn. Perlene rundt den store primablomsten er faktisk fra Nille. Disse perlelenkene har jeg i flere farger.
Ha en fin torsdag:)





tirsdag 7. juni 2011

Bryllupskort

Nå er jeg i bryllupsmodus. Jeg har laget to bryllupskort her som jeg vil dele.
Det første er motiv fra Pion, der jeg har brukt ramme fra Kort & Godt. Bakgrunnen har jeg laget selv med emossingplate fra Sizzix. Stempel fra StampersHeaven


Så et lilla bryllupskort med stempelmotiv fra Lili of the ValleyLid, det syns jeg er så søtt.
Her har jeg også laget bakgrunnsarket selv, med emossingplate, som jeg har tusjet litt på med promarker(lavender). Blonde fra StampersHeaven
Takk for alle hyggelige kommentarer jeg har fått, det varmer.
Ha en fin dag





mandag 6. juni 2011

To nye kort

I dag vil jeg dele to nye kort med dere.
Først et dåpskort jeg laget på bestilling i helga. Stempeltrykk farget med fargestifter og "stubb"
MS punch som ramme rundt motivet. Enkelt pyntet med litt blomster og bling.




Sommerkort med "høstlige" farger:) Stempeltrykk malt med distress. MS punch som ramme rundt bilde. Bakgrunnsarket var et jeg fant i restebunken min, syns det passe godt inn her:) Gule blomster og sommerfugler fra Nellie








fredag 3. juni 2011

Dagens kort

I dag sto vi tidlig opp...som vanlig:) Jeg har fått laget et kort og prøvd promarker for første gang. Litt kjekt å prøve noe nytt, men jeg syns det var litt vanskelig. Dette ble iallefall resultatet. Et nydelig stempeltrykk fra Lili of the valley. Har brukt restepapir og enkel pynting.
Ha en fin dag.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...